zastava750

17 Nov, 2009

FIĆA connecting people

Generalna — Autor markodr @ 16:17

 Ja mislim da je bio septembar mesec prošle godine, kad smo ja i moji drugari izašli napolje s namerom da se provozamo do grada, uvek se nalazimo ispred jednog dragstora po imenu ''blue market'' gde kad se okupimo popijemo po jedno pivce, da vidimo šta će mo.

I tako mi se okupili kad ugledamo kako nam prilazi  jedan crnac iz Zimbabvea koji pokušava da nam nešto kaže, nismo ga baš najbolje razumeli jer je predpostavljam bio naduvan ko balon. On je pričao malo na Engleskom i malo na Francuskom, kolko ja znam da je Zimbabve bila Francuska kolonija pa možda zato. Priča je bila sledeća (ispričaću vam je sa prevodom na srpskom). Ea momci lep auto ja sam u srbiji tri meseca i nikad nisam video ovakvo auto, kakvo je ime automobila, mi mu kažemo fića. OOOOOuuuuuu jea Fića NICE CAR. Momci jer želite da popijete nešto, tu smo ga maksimalni ispoštovali jer ga nismo odbili. I tako donese on nama pivo jelen, što bi on reko (strong beer jea). I tu je bila opšta konverzacija sa crncem, svi su nas posmatrali, a najinteresantniji je bio crnac koji je grlio mog Fiću i nije mogao da se odlepi od njega, čak smo ga poveli i u grad sa nama (imali smo propusnicu u svim mogućim Beogratskim klubovima jer je moda da imaš bar jednog crnca u klubu)

Parkiranje ispred kluba je bilo još interesantnije od onog koje sam opisao u predhodnom članku jer svi koji su gledali, nisu se nadali da će crnac da izadje iz Fiće.

Da bi ispoštovali crnca pustili smo mu pesmu od Tony Yayo: so seductive, i on je počeo da repuje ispred kluba (malo je počela da me bude sramota). itd....

 

 

i tako Fića nas je upoznao sa crncem  


Komentari

  1. Zanimljiv događaj, svašta čoveku može da se desi ispred "Bluće". Inače, treba da vodiš računa o onome "ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će". Ružno izgleda ono "će mo".

    Autor Roki — 17 Nov 2009, 19:05


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu